Lisää meistä

VILA Lappeenranta on suomalaisen yksityisyrittäjän omistama vaatemyymälä, joka on palvellut Teitä asiakkaitamme jo vuodesta 2015 Gallerian Kauppakeskuksessa. Myymälän naiselliseen ja trendikkääseen valikoimaan kuuluvat VILAn tuotteiden lisäksi myös OBJECT, PIECES ja SELECTED FEMME merkkien parhaat palat.   
 Tavoitteenamme on aina ollut asiantunteva, henkilökohtainen ja yksilöllinen asiakaspalvelu, haluamme auttaa juuri Sinua löytäämään parhaat kokonaisuudet niin arkeen kuin juhlaan. Haluamme tarjota Sinulle ensiluokkaisen shoppailuelämyksen jatkossa myös etänä, joten olemme avanneet oman VILA Lappeenrannan nettikaupan. Näin voimme tarjota yksilöllistä ja ammattitaitoista palveluamme Sinulle aina kotisohvalle asti.  
 Myymälämme palvelee edelleen Galleriassa aukioloaikojemme mukaisesti, mutta nyt voit ostaa myös kaikki valikoimamme tuotteet nettikaupastamme, joka on avoinna 24/7. Voit ottaa meihin yhteyttä directin kautta tai numerosta 050 464 7200, autamme mielellämme löytämään Sinulle juuri oikeat asukokonaisuudet. Pyrimme vastaamaan Sinulle mahdollisimman nopeasti ja aina vähintään 24 tunnin sisällä.  
 Tekemällä ostoksia myymälästämme tai verkkokaupastamme tuet samalla suomalaista yksityisyrittäjyyttä sekä paikallista työllisyyttä. Kiitos tuestasi!    
Ihania shoppailuhetkia,   
VILA Lappeenrannan tiimi